Створіть власний цифровий світ

Онлайн система управління освітнім закладом

Сучасна онлайн система управління освітнім закладом, розроблена практиками та втілена в реальному освітньому процесі.

Пропонуємо сучасні управлінські рішення, засновані на ваших реальних потребах та вимогах до організації освітнього процесу з адапатацією до конкретних умов кожного закладу освіти.

modules

ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ ВИКЛАДАЧА

Модулі та функції, доступні в електронному кабінеті викладача

Список здобувачів вищої освіти раз на добу імпортується з ЄДЕБО. Усі зміни в ЄДЕБО зі здобувачами вищої освіти переносяться в базу даних ІС університету, що дає можливість в ІС використовувати актуальну інформацію про студентів

Можливість формування електронних відомостей для навчальних дисциплін з можливістю виставлення оцінок викладачем. 

Оцінки автоматично потрапляють до електронного кабінету студента.

Електронні відомості автоматично закриваються в день заліку/екзамену.

+ додаткова опція підпису відомостей електронним підписом 

Єдина система обліку заходів, які проходять на базі університету або у яких беруть участь науково-педагогічні працівники або здобувачі вищої освіти.

Кожний керівник структурного підрозділу має право реєструвати захід у системі, а всі користувачі мають доступ до перегляду календаря.

Модуль для ведення обліку кімнат гуртожитків університету та списку поселених осіб.

Відповідальні особи мають можливість виконувати актуалізацію інформації щодо студентів, які проживають, заселяються або виселяються з гуртожитку

Для науково-педагогічних та педагогічних працівників реалізована можливість формування табелів на погодинну оплату праці в електронному вигляді.

Науково-педагогічні працівники вказують дати та час проведення пар, а обчислення нарахованих сум та облік прочитаних годин за рік виконується автоматично.

Можливість внесення викладачем власних публікацій. Для керівників структурних підрозділів реалізована можливість повного доступу до інформації, внесеного підлеглими.

 

Можливість внесення інформації про виконання пунктів професійної активності (п. 38 Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності). При цьому публікації, які вже внесені автоматично переносяться до відповідних пунктів професійної активності. Викладачу потрібно лише внести іншу інформацію, зокрема: підвищення кваліфікації, інформацію про захист дисертації, керівництво дисертаційними роботами, членство у спеціалізованих вчених радах і т.д.

Керівникам структурних підрозділів надано можливість контролювати виконання п.38 підлеглими співробітниками.

Також реалізовано автоматизований експорт інформації до ЄДЕБО, що значно полегшує актуалізацію інформації в ЄДЕБО, зокрема при внесенні Конкурсних пропозицій під час вступної кампанії.

Можливість формування рейтингів здобувачів вищої освіти за академічними групами, спеціальностями та курсами за результатами складання заліків та екзаменів

Модуль, який забезпечує можливість розрахунку навчального навантаження за робочими навчальними планами на поточний навчальний рік.

Завідувачам кафедр надається можливість розподіляти навчальне навантаження серед співробітників кафедр

Відповідальний співробітник вносить назви вибіркових навчальних дисциплін та групи, яким доступні для вибору відповідні дисципліни.

Викладачі, які будуть викладати відповідні дисципліни заповнюють анотації та силабуси вибіркових дисциплін.

Студенти мають можливість здійснювати вибір вибіркових дисциплін для вивчення в своїх особистих електронних кабінетах.

modules

ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ СТУДЕНТА

Модулі та функції, доступні в електронному кабінеті студента

Студенти мають можливість переглядати оцінки, виставлені викладачем за залік/екзамен та погоджувати/не погоджувати їх. У випадку погодження оцінка вважається остаточною і студент отримує оцінку “автоматично”, у випадку непогодження студент складає залік/екзамен

Співробітникам структурних підрозділів надається можливість ставити відмітки в онлайн обхідних листах та публікувати повідомлення студентам про їх

Студенти через власні особисті електронні кабінети переглядають обхідні листи та звертаються відповідного структурного підрозділу виключно у випадку наявності заборгованостей.

модуль, який надає можливості проводити голосування та вибори серед студентів в електронному вигляді

Студенти переглядають анотації/силабуси вибіркових навчальних дисциплін і до визначеної дати мають можливість обрати дисципліну (або набір дисциплін) для вивчення.

modules

ДОДАТКОВІ МОДУЛІ СИСТЕМИ

Додаткові модулі системи для розширення ваших можливостей

Усі здобувачі вищої освіти, керівники кваліфікаційних робіт та рецензенти застосовують електронні підписи для підписування документів, пов’язаних з процесом підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (робота, довідка про результат перевірки на запозичення, відгук, рецензія, протокол засідання екзаменаційної комісії).

Модуль дозволяє створювати академічні довідки на основі даних, які зберігаються у базі (вивчені навчальні дисципліни, отримані оцінки, здобуті результати навчання та компетентності).

 

Онлайн кабінет аспіранта дозволить акумулювати інформацію про діяльність аспіранта в єдиній базі та використовувати інформацію для формування звітів щодо діяльності конкретного аспіранта.

 

Модуль дозволяє організувати ведення репозиторію чинних та архівних сертифікатів про акредитацію освітніх програм та спеціальностей. У даному модулі реалізована можливість додавання сканованих версій сертифікатів та внесення інформації про реквізити кожного сертифікату (дата видачі, орган видачі, термін дії тощо).

Автоматизоване формування розкладу з врахуванням побажань щодо використання аудиторного фонду та часових обмежень для викладачів та академічних груп

Дозволяє вести в електронному вигляді навчальні картки студентів. 

Дані, які доступні в ЄДЕБО, автоматично імпортуються до навчальної картки. Також до картки автоматично вноситься інформація про складені заліки та екзамени.

 

Онлайн конструктор освітньо-професійних та освітньо-наукових програм з можливістю формування структуру освітньої програми та навчальних планів відповідно до вимог чинного законодавства

 

ОБЕРІТЬ ВАШ ТАРИФНИЙ ПЛАН

Вартість тарифного плану залежить від кількості здобувачів освіти в освітньому закладі

Вартість тарифних планів вказана з ПДВ

БАЗОВИЙ

250 000 /квартал
  • до 2500 здобувачів освіти

СЕРЕДНІЙ

300 000 /квартал
  • до 7000 здобувачів освіти

ВЕЛИКИЙ

380 000 /квартал
  • > 7000 здобувачів освіти

ВІДГУКИ КОРИСТУВАЧІВ

Онлайн система управління освітнім закладом вже апробована і успішно працює!

Реально працююча система, основа роботи університету в цифровому середовищі. Завдяки нашому онлайн порталу ми успішно пройшли тяжкі часи пандемії, і зараз, в умовах воєнного стану, продовжуємо забезпечувати належну якість освітнього процесу.

Тетяна Нікітчук Декан факультету інформаційно-комп'ютерних технологій

Потужна базова онлайн платформа для планування, організації та контролю освітнього процесу в Університеті. Для навчально-методичного відділу цифровий університет є ефективним практичним інструментом щоденної роботи.

Ірина Царук Начальниця навчально-методичного відділу

НАШІ КОНТАКТИ

Створіть власний цифровий світ

Онлайн система управління освітнім закладом

inhub@ztu.edu.ua
©2023. Innovation Hub of Zhytomyr Polytechnic. All Rights Reserved.